Kitti és Szonja blogja

Ezt a naplót elsősorban két kislányomnak készítem, hogy legyen ilyesfajta emlék is a gyermekkorukról. Jegyzetek a lányok mindennapjairól, ünnepeiről, fejlődésükről, örömről, bánatról.

Kitti Laura

Szonja Kinga

Gyerekekkel kreatívan

Friss topikok

  • panograph: Most találtam rá a blogodra, Szonja, és szeretnék javasolni egy igen különleges kincskereső játéko... (2020.09.25. 23:31) Kincskeresős szülinap
  • molnar.orsolya: Ajánlok Nektek egy remek szülinapi játékot! Ez a LogiKoffer, ami egy izgalmas logikai kincskereső ... (2017.02.21. 22:31) Szülinapi zsúr
  • Komáromi Renáta: Van egy remek szülinapi program, amit jó szívvel ajánlok Nektek gyerekzsúrra. Ez a LogiKoffer, ami... (2017.02.17. 21:47) Kalóz party játékok
  • Komáromi Renáta: Én is ajánlom Nektek a LogiKoffer szülinapi játékot! Nálunk hatalmas siker volt! www.logikoffer.... (2017.02.13. 21:44) Kalóz party
  • Komáromi Renáta: Ajánlom Nektek a LogiKoffer szülinapi játékot! Nálunk hatalmas siker volt! www.logikoffer.hu Ez eg... (2017.02.13. 21:02) Születésnap játszóházban

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A buli

2007.03.20. 00:06 Beso

Tegnap buliztunk. Ünnepeltük a mi két évesünket. Az elmúlt hét a készülődés jegyében telt. Megrendelni a hidegtálat (úgy döntöttem, hogy nem fogok 11 felnőttre főzni), virágot, elmaradt ajándékokat beszerezni, takarítani, bevásárolni az italokat, az sk ajándékot elkészíteni illetve befejezni stb.stb.
Kitti az elmúlt napokhoz hasonlóan tegnap is 1/2 6-kor kelt (nem tudom mi ez az új szokás, de remélhetőleg hamar elhagyja). Talán nem is volt tegnap így baj, mert 2-re hívtuk a vendégsereget és addigra legalább magához tért a délutáni alvásából.
Míg ő húzta a lóbőrt mi anyuval feldíszitettük a lakást, K. meg egész délelőtt autózott, elment a tortáért, hidegtálért, virágért.
 

Amikor felkelt és meglátta a díszítést a lakásban Kitti teljesen odavolt, nagyon tetszett neki. Gyorsan megebédeltettük -amire nekünk szülőknek már nem maradt idő- majd nagy hiszti közepette felöltöztettük csini ruhába (ráadásul kétszer kellett ezt a műveletet elvégezni, mert az először kinézett ruháról kiderült, hogy még igencsak nagy rá). Még egy gyors fésülködés (szintén sírással kísérve) és meg is érkeztek az első vendégek. Kitti nagyon felpörgött a sok kedvelt ember láttán, azt sem tudta hogy produkálja magát.
Szerencsére Szonja is jól tűrte a társaságot - pedig eddigi tapasztalatunk szerint nem csípi a nagy nyüzsit - és csendesen szemlélte besózott nővérkéjét, és ismerkedett a számára új arcokkal. A szimpatikusabbja még igazi Szonja vigyort is kapott.
K.-val mi már napok óta nagyon izgatottak voltunk, hogy vajon mit fog szólni Kitti a tortához, a virágcsokorhoz, az sk. ajándékhoz és egyáltalán a "bulihoz".
Végre elérkezett a torta gyújtás, akarom mondani gyertyagyújtás-fújás ideje. Kittit betereltük egy másik szobába, amíg a többiek meggyújtották a tűzijátékot, gyertyákat és a torta köré tették az ajándékokat. Kittinek nagyon tetszett a torta, az egyik gyertyát egyből el is fújta.


Tetszik ez a torta


A torta Kitti kedvenc mesefiguráival
Azután az ajándékokat szemrevételezte. Amikor mondtuk neki, hogy köszönje meg XY-nak az ajándékot, ő az illető felé fordult és köszönt neki, hogy szia!:-))) Ahogy az előre várható volt a legnagyobb sikere a bicajnak volt.
 

Második helyezést ért el a Brio autópálya.
Tavaly vettem egy sámlit, hogy majd szépen kipingálom neki mesesámlivá. aztán valahogy elmaradt, mert nem volt először ötletem, hogy milyen mesefigurák legyenek rajta (akkor még nem volt Mazsolázás), utána meg időm, hogy megcsináljam. A sámli viszont Kitti mindennapjainak részévé vált, ez ugyanis Kitti lábának a meghosszabbítása.
 

Ezt cipeli magával kézmosáshoz a fürdőszobába, ezt hozza oda a konyhapulthoz, amikor mosogat, vagy nézi, hogy én mit tevékenykedek, amikor Szonját az állványos kádban fürdettük ezen állva tudott ő is résztvenni benne. Az elmúlt héten a sámli "eltűnt", Kitti sokszor kereste, de tegnapra előkerült:
Ezt a jópofa békát is tegnap kapta:


Találós kérdés: Mit rejt a béka hasa??? A helyes megfejtés beküldői között kisorsoljuk a tegnapi torta maradékát!

A bulizós lányok

A legkisebb is jót bulizott
Minden nagyon jól sikerült, láthatóan az ünnepelt is jól érezte magát!
Sajnos mint minden nagyobb eseményen megint nem sikerült igazán jó fotókat készíteni, megint a legfontosabb dolgokról nem sikerült, vagy nem készült fotó. Tudom nem ez a legfontosabb csak nagyon bosszantó, hogy ennyire bénák vagyunk. Nem baj, majd Kittinek elmeséljük, ami a fotókról és a videofelvételből elmaradt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti-szonja.blog.hu/api/trackback/id/tr8548562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása