Kitti és Szonja blogja

Ezt a naplót elsősorban két kislányomnak készítem, hogy legyen ilyesfajta emlék is a gyermekkorukról. Jegyzetek a lányok mindennapjairól, ünnepeiről, fejlődésükről, örömről, bánatról.

Kitti Laura

Szonja Kinga

Gyerekekkel kreatívan

Friss topikok

  • panograph: Most találtam rá a blogodra, Szonja, és szeretnék javasolni egy igen különleges kincskereső játéko... (2020.09.25. 23:31) Kincskeresős szülinap
  • molnar.orsolya: Ajánlok Nektek egy remek szülinapi játékot! Ez a LogiKoffer, ami egy izgalmas logikai kincskereső ... (2017.02.21. 22:31) Szülinapi zsúr
  • Komáromi Renáta: Van egy remek szülinapi program, amit jó szívvel ajánlok Nektek gyerekzsúrra. Ez a LogiKoffer, ami... (2017.02.17. 21:47) Kalóz party játékok
  • Komáromi Renáta: Én is ajánlom Nektek a LogiKoffer szülinapi játékot! Nálunk hatalmas siker volt! www.logikoffer.... (2017.02.13. 21:44) Kalóz party
  • Komáromi Renáta: Ajánlom Nektek a LogiKoffer szülinapi játékot! Nálunk hatalmas siker volt! www.logikoffer.hu Ez eg... (2017.02.13. 21:02) Születésnap játszóházban

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A csábítás trükkjei á lá Szonja

2009.06.29. 22:01 Beso

Tegnap jól megfigyeltem Szonját, miközben egy társaságban voltunk, számára ismeretlen emberek között. A lányom ösztönösen alkalmazza a csábítás trükkjeit! Több rafinéria van benn, mint családunk összes többi női tagjának együttvéve. Azt hiszem tizenév múlva – főleg, ha a „szakirodalomban” is hozzáolvas - sok férfi szívet fog összetörni, miközben mi otthon férjurammal tördeljük a kezünket.

Már máskor is megfigyeltem, hogy szabályszerűen kikezd a hapsikkal (nem mindegyikkel, de valakit általában kipécéz magának minden társaságban). Amikor számára idegen emberek közé megyünk az első amit tesz, hogy felkéredzkedik az ölünkbe. Egészen mostanáig azt hittem, hogy azért, mert „fél” az idegen emberek között. De lehet ennek más oka is, erre csak most jöttem rá. Az ő magasságában nem lát arcokat! Csak lábakat. Ahhoz, hogy megismerje a környezetében lévő embereket, az arcukat, fel kell „nőnie” az ő magasságukba.

Tegnap is így történt. Keresztelőn voltunk (K-val mi lettünk keresztszülők). A templomnál felém fordult, nyújtotta két karocskáját, hogy vegyem fel. A szertartás után a családnál összejött a rokonság, barátok. Szonja felmérte a terepet, s kiszemelte áldozatát. (Általában olyan férfit - naná, hogy nem nőt - néz ki magának, akinél látja, hogy sikere lehet.) Először csak messziről huncutul mosolyog áldozatára. Ilyenkor nem csak a szájával, de egész lényével mosolyog. A legjobban a szeme vigyorog! Nem lehet, nem észrevenni.  

Amikor észreveszi, hogy az áldozat felfigyelt rá, először csak kisség leszegett fejjel, a pillái alól néz csábosan, majd odaszalad, hangosan kacag egyet, majd elfut. Ezt ismétli párszor, azután az egyik odafutásnál, már átöleli áldozata lábát, vagy belehajol az ölébe, s egy pillanatig sem hagyja abba a kacagást. Amikor elfut, messzebbről visszanéz, - figyeli a hatást – s közben vigyorog, kicsit kivár, majd megint visszafut a „férfihoz”. Tegnap is ez történt. Az áldozatát rövid időn belül az ujja köré tekerte, a két gyermekes családapa már vagy századszor mondta el, hogy milyen gyönyörű ez a kislány, és őt teljesen megbabonázta. Felkapta az ölébe és puszit kért. Szonja, mint a csábítás trükkjeinek tudója nem tett eleget a kérésnek első szóra. Kicsit még kérette magát. Majd átült E. barátnőm ölébe, aki szintén puszit kért tőle. Behaltam, ahogy lenyomott egy puszit E.-nek és utána hátravetett fejjel, pajkosan nevetve figyelte aznapi áldozatának reakcióját. Miután látta a férfi csalódottságát, hogy ő neki miért nem jár ez a „csók”, még egy puszit cuppantott barátnőm másik arcára. Majd visszament az áldozathoz és tovább „játszadozott” vele. Puszit Szonja még ekkor sem adott, de az arcát odatartotta, hogy ő azért elfogadja. Mikor búcsúzásra került sor, boldog boldogtalannak osztogatta a puszikat, az áldozat Szonja korabeli fia, akivel lánykánk szinte alig foglalkozott a délután folyamán, egyenesen a szájára kapta a búcsúcsókot, de aznapi „prédája” arcán éppen csak egy leheletnyi Szonja puszival távozhatott.

Ezek után még jobban fogom figyelni kishercegnőnk csábítási trükkjeit, amiről alkalmanként be is számolok eme naplóban. Reszkessetek fiúcskák! 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti-szonja.blog.hu/api/trackback/id/tr741216483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrika4 2009.07.02. 20:15:11

Hát ez nem semmi... Hiába, ezt sem lehet elég korán kezdeni. :) Már előre sajnálom a fiúkat, akiknek összetöri a szívét ez a kishölgy.:) Olyan jó volt olvsani. Várom a folytatást!
Puszi Nektek!

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2009.07.05. 07:03:05

@Adrika4: Te is a fiúkat sajnálod? Én is:-))

Adrika4 2009.07.05. 21:33:47

@Beso: Halihó! Hát úgy gondlom, egy lányos anyuka nem is mondhat mást.:) Bár nekem még nincs gyerekem, de mivel én is nő/lány vagyok, evidens, hogy a csajok pártján állok. Szonjácskádnak pedig még bőven van ideje gyakorolni a csábítás trükkjeit.:)
süti beállítások módosítása